Tevékenységi körünk

 

Tevékenységi körünk lapos meghajtószíjak és szállítószalagok gyártására-javítására-karbantartására, valamint fémipari lakatos- és forgácsolást termékek gyártására terjed ki.
Profilunkhoz tartozik mûszaki gumiáruk kereskedelme, feldolgozása, valamint malmi- és tárházipari segédanyagok gyártása, forgalmazása.

 

Meghajtó szíjakat hagyományos bõr alapanyagból (cseres- vagy krómbõr), lapos meghajtószíj, gömbszíj és élenfutó szíj kivitelben gyártunk. Korszerû alapanyagból (gumi-, bõr- vagy textil borítású poliamid futófelületû anyagok) a Habasit, Siegling, AMMERAAL BELTECH cégek, mint beszállítók termékeit használjuk a lapos meghajtószíjak és gépszíjak alapanyagként, biztosítva az állandó kiváló és professzionális minõséget.
Munkáinkat a fent említett külföldi (elsõsorban svájci és német) cégek bevált technológiájával végezzük, az általuk adott technológiai utasítások alapján. Vállakozásunk munkái kiterjednek tervezésre (méretezésre), helyszíni munkákra vagy akár a kész szíj szállítására.

Másik fõ tevékenységi területünk a szállítószalag gyártás.
A hagyományos gumi hevedereket vulkanizálással, hideg ragasztással vagy kapcsozással végtelenítjük. Készítjük termékeinket sima felületû vagy bordás kivitelben, hullámperem beépítését is vállaljuk.
Korszerû szállítószalagainkat svájci alapanyagból készítjük, rendelkezünk minden, a svájci mûhelyek által is alkalmazott végtelenítési technológiai háttérrel (serfes-, cikk-cakkos- vagy réteges végtelenítés illetve kapcsozás). A hevedereket a hullámperemek mellett egyéb hordárú vezetõ profillal is szereljük igény szerint.

Gyártjuk, forgalmazzuk a gépek felépítésénél alkalmazott dobokat, görgõket, illetve igény esetén dobbevonást is végzünk (akár felújítási céllal is).

Az új gépek tervezése és gyártása mellett vállaljuk az Ön használt gépének felújítására, karbantartására akár telephelyünkön, akár helysízni kiszállással az Ön munkaterületén.

Malmok és takarmánykeverõ üzemek részére a szállítószalagok és meghajtószíjak mellett az elevátorok szállító rendszeréhez hevedereket, serlegeket biztosítunk.

Mûhelyünk lehetõvé teszi mezõgazdasági gépek különféle szalagjainak készítését, cseréjét és fémalkatrészeinek gumi-bevonatolását is, valamint fémforgácsoló-ipari és lakatosipari munkák elvégzését is.

 

Várjuk szíves megkeresésüket!

 

Részletes ajánlataink a különbözõ ipari területekre bontva az alábbi linkeken elérhetõk Adobe PDF formátumban:

 

Ajánlatunk a faipar részére

Ajánlatunk a fémipar részére

Ajánlatunk a gyógynövényipar részére

Ajánlatunk keverõüzemek részére

Ajánlatunk a malomipar részére

Ajánlatunk a nyomdaipar részére

 

http://galgariemen.hu

galgariemen@gmail.com


 

Vissza az elejére
Címlap